Apple

Apple Watch 7- zvonuri

Apple lanseaza unele dintre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piata, iar anul acesta Apple Watch 7 s-ar putea lansa alaturi de Apple Watch SE 2. Inca nu se cunosc prea multe detalii concrete despre data de lansare sau specificatiile acestui ceas, dar cu siguranta se zvonesc multe lucruri despre el. Pe langa aceste zvonuri, fanii ar avea si cateva dorinte pe care ar vrea sa le gaseasca in urmatorul ceas de top de la Apple. Daca vrei sa afli zvonurile si dorintele despre Apple Watch 7, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

Un analist a spus ca Apple Watch 7 este posibil sa vina abia in a doua jumatate a anului. De obicei compania lanseaza ceasurile in septembrie, deci este posibil ca acesta sa pastreze traditia si sa se lanseze tot in septembrie. Avand in vedere ca Apple Watch 6 a avut un pret de 399 de dolari si Apple Watch 7 s-ar putea sa aiba un pret similar sau sa fie chiar mai scump. 

Un zvon se refera ca Apple Watch 7 va continua sa se axeze pe caracteristicile de fitness si sanatate. S-ar putea sa aiba functii noi de sanatate si un design cu totul nou. Acelasi analist a spus ca designul va fi schimbarea majora a acestui ceas. 

Noua functie de sanatate se poate se fie un glucometru care are rolul de a masura nivelul de zahar din sange si ca s-ar putea sa fie singurul ceas din 2021 care sa aiba aceasta functie. Este o functie utila pentru persoanele cu diabet. 

Cureaua ar putea avea o baterie incorporat, ceea ce inseamna ca durata de viata a bateriei poate sa fie mai mare.

S-ar mai putea sa aiba un buton Touch ID pentru amprenta in butonul de acasa. Ecranul s-ar putea sa nu mai fie OLED, ci micro-LED, astfel ca imaginea poate sa fie mai buna si reduce consumul de baterie.

Utilizatorii si-ar dori ca Apple Watch 7 sa aiba o durata mai buna de viata a bateriei, pentru ca pana acum niciun ceas de la Apple nu a avut acest aspect.

Ei si-ar mai dori ca Apple sa vina cu o caracteristia noua de care nu au mai auzit pana acum, ceva inovator.

Apple Watch 6 nu ofera date foarte concrete despre calitatea somnului, deci ar fi de dorit ca Apple Watch 7 sa o faca.

Apple Watch 6 nu ofera functii de fitness pentru sportivii profesionisti, deci s-ar dori ca Apple Watch 7 sa aiba.

S-ar mai dori ca noul ceas sa aiba atat o varienta a ecranului patrata, dar si rotunda.

Prin urmare, acestea sunt zvonurile despre Apple Watch 7, dar si dorintele utilizatorilor. Daca vei dori ca anul acesta sa faci un upgrade ceasului tau, ar fi bine sa astepti pana cand vei afla informatii concrete despre acest ceas, deci nu te grabi sa il precomanzi imediat cum apare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *