Casti

Cele mai bune casti pentru apeluri

Pe piata exista o serie de casti, unele sunt potrivite pentru muzica, altele pentru apeluri, ori chiar pentru ambele. Daca ai nevoie de o pereche de casti pentru apeluri, dar nu sti cum sa alegi o pereche buna, pentru ca se gasesc prea multe, nu trebuie sa te impacientezi, pentru ca in randurile de mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune modele de casti pentru apeluri, asa ca ramai cu ochii pe descrierile urmatoare.

Bose Noise Canceling 700 costa 339 de dolari si sunt casti de top cand vine vorba de anularea zgomotului, fiind o functie importanta pentru o calitate buna din timpul apelurilor. Sunt si foarte confortabile si au un design atractiv.

Samsung Galaxy Buds Plus costa 100 de dolari si au o durata de viata a bateriei de pana la 11 ore. Au cate un microfon suplimentar pentru a ajuta la anularea zgomotului din timpul apelurilor. Sunt confortabile si au o functie ce iti permite sa iti auzi vocea din timpul apelurilor pentru a nu vorbi prea tare. Se potrivesc si pentru utilizatorii IOS.

TaoTronics SoundLiberty 79 costa 60 de dolari si chiar daca designul lor nu este atat de impresionant, se potrivesc bine in urechi, calitatea sunetului este decenta pentru acesti bani si sunt potrivite pentru apeluri. Sunt complet impermeabile si durata de viata a bateriei este de pana la 8 ore.

Jabra Elite 85h costa 150 de dolari, au functia de anulare a zgomotului si sunt foarte bune pentru apeluri. Sunt lansate destul de recent si acesta este cel mai mic pret de pana acum.

Anker Liberty Air 2 costa 100 de dolari si reprezinta o alternativa buna pentru AirPods Pro. Calitatea din timpul apelurilor este foarte bine, apelantii te vor auzi foarte bine chiar daca te afli intr-un spatiu zgomotos.Nu au functia de anulare a sunetului, dar au un design izolator.

Beats Solo Pro costa 230 de dolari si este primul model al companiei de casti peste urechi cu functia de anulare a zgomotului. Au 6 microfoane, iar calitatea sin timpul apelurilor este foarte buna si sunt foarte confortabile. 

Anker Soundcore Liberty 2 Pro costa 150 de dolari si seamana destul de mult cu cele de la Sony, WF-1000XM3, doar ca nu au anularea activa a zgomotului. Durata de viata a bateriei este de pana la 8 ore. Au un microfon ce este desitnat reducerii zgomotului din timpul apelurilor, astfel ca apelantii te vor auzi foarte bine.

Beats Powerbeats Pro costa 170 de dolari , au niste carlige ce ajuta la o stabilitate mai mare, iar calitatea apelurilor este foarte buna, pentru ca pastreaza sunetul ambiental.

Asadar, daca ai nevoie de o pereche de casti potrivita pentru apeluri, cele mentionate anterior sunt unele dintre cele mai bune, unele sunt mai scumpe, dar exista si modele mai ieftine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *