Casti

Castile Beats Flex- review

Compania Beats a avut parte de un mare succes cu modele de casti Solo Pro si Power Beats Pro, fiind primele modele ce au functia de anulare a zgomotului. Insa modelul Beats Flex sunt diferite fata de celelalte 2 modele. Sunt potrivite pentru persoane care nu vor sa cheltuiasca o avere pentru o pereche de casti, ele costa 50 de lire sterline. Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta pereche de casti, fii cu ochii pe descrierea ce va urma. 

Chiar daca ele costa 50 de lire sterline, sunt destul de bune pentru acesti bani. Au o banda ce vine in jurul gatului. Ele sunt compatibile atat cu Android, cat si cu IOS, ceea ce le fac sa fie potrivite pentru un Iphone 12 care nu mai vine in cutie cu o pereche de casti. Chiar daca au acea banda ce vine in jurul gatului, nu sunt casti grele, doar ca ti se va parea ciudata acea banda pana cand te vei obisnui cu ea. 

Banda aceasta are si ea cateva avantaje, printre care isi mentine forma curbata, nu se incurca daca bagi castile in buzunar, iar comenzile de volum, bateria si butonul multifunctional stau foarte bine pe banda.

Castile au o baterie mare, ceea ce duce la o durata de viata a bateriei foarte mare, de 12 ore la o singura incarcare. Se incarca prin USB-C si nu au nicio carcasa, deci daca ai nevoie de una, va trebui sa o cumperi separat. Daca se incarca timp de 10 minute, vor rezista in jur de o ora jumatate de redare.

Totusi, ele prezinta o problema, ci anume faptul ca varfurile castilor este posibil sa nu se potriveasca la toate urechile, in plus sunt mai slabe si mai predispuse sa iasa din ureche.

Cand nu le mai folosesti poti sa apesi simultan pe cele doua casti pentru a opri muzica si a economisi durata de viata a bateriei. Nu au senzori sa detecteze cand scoti casca dn ureche, ci detecteaza ca le-ai scos abia dupa e apesi deodata pe ambele casti, pentru a opri muzica.

Au tehnologia de microventilatie ce ajuta la ameliorarea presiunii din ureche. Referitor la calitatea sunetului, nu ofera cel mai bun sunet, dar este clar, basul nu este foarte puternic, dar este decent.

Castile nu au functia de anulare a zgomotului, dar daca gasesti o potrivire exacta a castilor in urechi, zgomotul se va izola.

Acestea fiind spuse, castile Beats Flex sunt niste casti decente, ieftine, deci nu se poate sa ai asteptari foarte mari. Calitatea sunetului este decenta, are o durata lunga de viata a bateriei, microventilatie si se gasesc in 4 culori, negru, galben, albastru si gri.Daca nu vrei sa cheltuiesti o suma mare de bani pentru o pereche de casti, acestea sunt o alegere potrivita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *