Laptop

Lenovo IdeaPad Chromebook Duet- review

Daca ai nevoie si de un laptop, dar si de o tableta, cea mai bune solutie este sa iti cumperi un laptop 2 in 1, pentru ca este mult mai rentabil decat sa le cumperi pe amandoua separat. Lenovo IdeaPad Chromebook Duet ruleaza sistemul de operare ChromeOS si vine la pachet cu un suport si o tastatura, pentru a putea fi folosit si ca laptop, dar si ca tableta. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre el, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Lenovo IdeaPad Chromebook Duet are un pret de inceput sub 300 de dolari, are un ecran LCD Full HD de 10,1 inci, care este destul de luminos. Este dotat cu un chipset MediaTek Helio P60T si are o memorie RAM de 4 GB.

Durata de viata a bateriei este estimata la 10 ore pentru redarea video si 8 ore pentru navigare web. Are 2 camere, una frontala de 2 MP pentru apeluri video si o camera principala de spate de 8 MP care are focalizare automata. Acest laptop este foarte bun pentru cei care lucreaza de acasa sau pentru scoala online, este foarte bun, plus ca are un pret destul de accesibil. Este destul de mic si usor, ceea ce il face usor de transportat. 

Laptopul vine la pachet cu o placa magnetica, tastatura cu touchpad, adaptor de incarcare si cablu si un adaptor de mufa pentru casti USB-C la 3,5 mm. 

Deasupra ecranului se afla camera frontala si un LED care indica faptul ca o aplicatie este folosita. Ecranul are o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli si un raport de aspect de 16:10. Luminozitatea maxima este 428 de nits in modul manual si nu exista niciun mod automat.

Laptopul este dotat cu o baterie de 7.000 mAh, despre care se spune ca rezista pana la 10 ore de utilizare.Laptopul poate sa reziste si o zi intreaga de utilizare, cu multe activitati si inainte de culcare mai poti viziona si un film sau serial pe Netflix. Incarcatorul de 10 W incarca laptopul pana la 16% in 30 de minute, pana la 36% intr-o ora, pana la 82% in 2 ore si 30 de minute, iar o incarcare completa dureaza peste 3 ore. 

Tastatura este destul de confortabila. Touchpad-ul este destul de mic, dar se poate conecta si un mouse Bluetooth. 

Performanta este destul de buna, mai pot aparea cateva intreruperi cand vei reda un videoclip pe instagram de exemplu.

Acestea fiind spuse, Lenovo IdeaPad Chromebook Duet este o solutie buna pentru a avea o tableta si un laptop bune, se gaseste la un pret de 279 de dolari si este foarte bune pentru scoala sau pentru munca de acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *