Televizor

TCL Seria 6 2020 Roku TV- review

Daca ai nevoie de un televizor care a aiba o calitate a imaginii foarte buna, sa fie un televizor smart de top, dar totusi sa aiba si un pret accesibil, varianta potrivit ar fi seria 6 a televizorului TCL Roku. Modelul din 2020 are un nou sistem de iluminare din spate, cu mini LED-uri care au rolul de a oferi cea mai mare luminozitatea, care duce la cele mai bune imagini, are caracteristici foarte bune si  dimensiunea este de 75 inci. Functia de diminuare locala reuseste sa mentina un contrast foarte bun. Pentru a afla mai multe detalii despre acest nou televizor, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Televizoarele de la TCL au un design foarte elegant, foarte frumos, iar seria 6 nu este exclusa din aceasta categorie. Are un cadru subtire, iar marginea de jos este mai groasa si din metal gri mai inchis la culoare. Lumina din partea inferioare se stinge atunci cand pronesti televizorul, dar este destul de puternica atunci cand televizorul este oprit. Picioarele televizorului se pot plasa fie mai in margine, fie mai in mijloc, dupa preferinta. 

Unele dintre principalele motive pentru care Roku TV este unul foarte indragit sunt urmatoarele: caracteristici sunt frecvent actualizate; meniul este simplu si se poate personaliza, chiar si numele intrarilor; pagina de pornire este similara cu cea de la telefoane; aplicatiile sunt destul de multe, chiar si cele 4K HDR. La fel ca alte televizoare mai noi, Roku TV nu mare are HBO Max si nici Peacock, dar daca esti abonat HBO se pot urmari filmele din aplicatia standard HBO, doar ca nu vor avea acces la altele care sunt doar pe aceasta platforma. Are o telecomanda Roku si asistentul vocal Alexa.

Chiar daca TCL seria 6 ofera o calitate a imaginilor foarte buna, nu poate sa concureze ci Vizio si Hisense din 2020. Calitatea este potrivita si pentru jocuri si ofera o experinta foarte buna. Cand iluminarea este slaba, Blu-ray si SDR se folosesc pentru o camera intunecata, astfel incat luminozitatea sa fie mai mica, dar dintre televizoarele TCL, seria 8 a avut cele mai bune rezultate.

Intrarile pe care TCL seria 6 le are sunt: 4 HDMI, 1 analog, 1 USB, 1 Ethernet, 1 mufa pentru casti, 1 pentru audio optic, 1 pentru antena. Aceast televizor are rata de improsspatare de 120 Hz, fiind o functie foarte importanta pentru jocuri. Din pacate, la 4K nu se poate activa 120 Hz. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un televizor care sa ofere o calitate a imaginilor foarte buna, dar sa se gaseasca si la un pret accesibil, seria 6 de la TCL Roku TV este o alegere potrivita, el costa 900 de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *