Laptop

Cele mai bune laptopuri pentru munca si jocuri

Daca ai nevoie de un laptop bun pentru munca, dar in timpul liber iti place sa te jocuri diverse jocuri si laptopul tau de munca nu mai face fata jocurilor solicitante, inseamna ca ai nevoie de un laptop care se descurca in ambele situatii. Indiferent daca ai nevoie de un laptop puternic sau cu o buna durata de viata a bateriei, in randurile ce vor urma voi descrie cele mai bune modele de laptopuri atat pentru jocuri, cat si pentru munca, asa ca daca vrei sa afli care sunt acestea, urmareste randurile de mai jos. 

Acer Aspire 5 costa 489 de dolari, este un laptop usor, subire, are o buna durata de viata a bateriei si performante destul de bune. Are mai multe porturi USB-C, un spatiu de memorie mare. 

Razer Blade 15 Advanced costa 2,999 de dolari, are un ecran de 15 inci si este potrivit atat pentru jocuri, dar si pentru munca. Modelul mai scump are un display 4K Adobe RGB, un procesor GeForce RTX 2070 Max-Q si costa 3,300 de dolari. Modelul de baza are componente putin mai slabe. 

Lenovo Yoga C940 poate fi folosit atat pe post de laptop, cat si de tableta pentru ca este 2 in 1. Are un ecran de 13 inci, cantareste doar 2 kg, este incorporat cu un procesor Intel Core i7 cu 6 nuclee si o grafica Nvidia GTX 1650 Max-Q. 

Dell XPS 15 9500 costa 1,300 de dolari, are un display IPS cu optiunea de ecran 4K, doar ca nu este la fel de bun ca un ecran OLED. Are un procesor grafic GTX 1650 Ti, suficient pentru editari foto si video, are un software Dell PremierColor, care iti permite multe controale ale setarilor. 

Lenovo Yoga Chromebook C630 costa 630 de dlari, are un ecran de 15,6 inci, este confectionat din aluminiu si se pot rula cateva aplicatii Windows sau MacOS. Bateria rezista in jur de 10 ore dupa o incarcare completa. 

Gigabyte Aero 15 OLED XA se gaseste la un pret de 1,600 de dolari, are un ecran de 15 inci, este elegant si puternic, are toate specificatiile Nvidia Studio. Are o tastatura iluminata, durata de viata a bateriei nu este atat de buna, iar camera web este plasata intr-un loc dezavantajos. 

Apple MacBook Pro costa 2,399 de dolari, are un ecran de 16 inci, are o tastatura imbunatatita, o combinatie intre hardware-ul MacBook Pro si MacOS care impreuna ofera performante foarte bune si o durata de viata a bateriei foarte mare. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un laptop pentru munca sau pentur jocuri, poti sa alegi dintre cele mai bune modele prezentate anterior, modelul care ti se potriveste cel mai bine. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *