Gadgeturi

Gadgeturi pentru scoala

Avand in vedere faptul ca intoarcerea la scoala s-ar putea sa aiba loc tot in mediul online, acum se astepta ca atat profesorii, cat si elevii sa fie mai pregatiti. Pentru ca elevii sa aiba tot ceea ce este necesar pentru intoarcerea la scoala, exista cateva gadgeturi de care este posibil sa aiba nevoie. In randurile de mai jos voi prezenta care sunt aceste gadgeturi, iar preturile lor sunt cuprinse intre 50 si 100 de dolari. 

Anker Soundcore Motion Plus este o boxa care este putin mai mare decat cele Bluetooth mini, dar ofera un sunet mult mai bun, fiind capabil sa concureze cu acelea. Aceasta boxa costa 100 de dolari, ofera un bas mai puternic, mai mult volum si claritatea mai buna. Pe deasupra, este si rezistent la apa, are IPX7 si are suport de streaming aptX. Durata de viata a bateriei este de pana la 12 ore de utilizare moderata. Exista o aplicatie cu ajutorul careia se poate modifica sunetul. Daca vrei modelul pe rosu sau albastru mai ai nevoie de inca 6 dolari. 

Mingea de masaj Hyperice Hypersphere Mini este potrivita la finalul unui antrenament foarte intens si stresant. Aceasta are un diametru de 3 inci, se incarca printr-un cablu micro USB, iar o incarcare completa ofera mai mult de 2 ore de viata a bateriei. Are 3 viteze si costa 99 de dolari. 

Bose SoundLink Micro este o boxa rezistenta la apa, este mica, ofera un sunet foarte bun pentru dimensiunea ei. Aceasta se poate oferi pe post de cadou si se gaseste la reducere la un pret de sub 20 de dolari. 

Anker Soundcore Life P2 sunt casti wireless foarte bune care se gasesc la 45 de dolari, ofera o calitatea foarte buna a sunetului si sunt potrivite si pentru apeluri. Decat sa cheltuiesti 150 de dolari pentru un renume, precum Apple AirPods, mai bine cheltuiesti mai putin si obti si calitate. 

Logitech MX Master 3 are imbunatatiri legate de design si de mecanica mouse-ului, roata de defilare este mult mai vizibila. Este rapid si costa mai putin de 100 de dolari si este un model foarte bun pentru elevii care s-au saturat de un trackpad care nu functioneaza bine. 

UE Wonderboom 2 este o boxa wireless care se gaseste in mai multe culori. Este o boxa compacta si ofera un sunet foarte bun. Are o durata de viata a bateriei destul de mare si costa 98 de dolari. 

Acestea fiind spuse, pentru ca toti elevii sa fie pregatiti daca scoala va continua in mediul online, poate ca vor avea nevoie de gadgeturile prezentate anterior, care nu sunt atat de scumpe si pot fi niste idei de cadouri foarte bune si utile pentru acestia. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *