Televizor

Dispozitive de streaming si televizoare pentru ziua tatalui

Daca vrei sa ii faci un cadou tatului tau, dar pur si simplu nu ai nicio idee ce ai putea sa ii cumperi ca sa ii fie util, nu doar sa ii cumperi ceva pentru a nu se supara, exista cateva idei foarte bune de cadouri, care il pot mentine pe tatal tau ocupat, cum ar fi serviciile de streaming de care se poate bucura in timpul liber si in acelasi timp se poate si relaxa, accesorii pentru televizor sau chiar un televizor mai bun pentru a se uita la filme si seriale si sa aiba parte de o calitate foarte buna a imaginii. Daca vrei da aflii care sunt cele mai bune idei de cadouri pentru tatal tau, urmareste randurile de mai jos.

O prima idee de cadou ar fi Roku Express care costa 30 de dolari si care are o interfata foarte inteligenta si are un timp rapid de a raspunde la comenzi. Dar daca nu ai un televizor care sa aiba o intrare HDMI, atunci ar fi mai bine sa optezi pentru Roku Express Plus, pentru ca va oferi o calitate mai buna.

Roku Streaming Stick Plus se foloseste de Express Plus care poate sa ofere o calitate HDR sau chiar 4K a imaginii de la televizor si vine la pachet si cu o telecomanda care poate controla volumul si puterea televizorului si se gaseste la un pret de 49 de dolari.

TCL S325 series este un model foarte bun de televizor, daca vrei sa ii cumperi tatalui tau unul. Acest model este unul foarte bun si are inclus sistemul Roku si are un pret destul de bun. Chiar si la dimensiuni mai mare se gaseste la un pret de 250 de dolari.

Roku Smart Soundbar este un cadou foarte bun in cazul in care televizorul tatalui tau nu este chiar foarte performant, pentru ca acest soundbar va ajusta sunetul astfel incat sa aiba o calitate mai buna. Costa 200 de dolari si se pot adauga si difuzoare suplimentare sau subwoofere. 

Toshiba 43LF621u19 Amazon Fire TV Edition este o idee buna de cadou daca tatal tau are deja un Amazon Echo in casa, care se poate asocia cu acest televizor. Este un model destul de bun de televizor, nu are un pret foarte mare, costa 150 de dolari, iar Alexa este incorporata in telecomanda.

TCL 6 series ofera o calitate foarte buna a imaginilor si are un pret de 500 de dolari pentru modelul de 55 de inci, iar dimensiunea de 65 de inci costa 700 de dolari. Mai exista inca o dimensiune de 75 de inci care costa ceva mai mult, adica 1.300 de dolari.

Asadar, daca nu ai nicio idee de cadou pentru tatal tau, aceste televizoare si servicii de streaming poate vor fi o idee buna, de care tatal tau se va bucura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *