Albume foto

Cum sa iti faci singur un album foto?

Albumul foto este o varianta foarte buna de a comemora multe amintiri. Cred ca stim cu totii cate albume foto au mamele noastre. Asa ca daca te afli in izolare si te plictisesti, este un moment potrivit pentru a-ti face propriul album foto prin diverse site-ul destinate acestui proces, iar in randurile de mai jos le voi prezenta pe cele mai bune.

Primul de pe lista este Shutterfly  care te ajuta sa iti alegi dintre sabloanele pentru poza care se gasesc intr-un numar foarte bune, poti sa adaugi stickere sau text. Poti sa adaugi o poza de pe computer, doar ca este necesar ca ea sa aiba format JPEG. Nu este greu de utilizat, iar daca nu ai nicio idee de cum ai vrea ca albumul tau sa fie aranjat, poti sa apesi pe Pagini ideale pentru cateva sabloane. Un album de 20 de pagini de 11 inci ar costa 40 de dolari, ar site-ul are foarte des promotii, asa ca trebuie sa cauti codul promotional pentru o reducere. 

Mixbook are zeci de teme pentru albume de familie, de calatorii, sezoniere, de nunta, pentru bebelusi si multe alele. Poti sa incarci poze din computer, de pe Facebook sau Instagram. Este usor de folosit, poti sa editezi pozele, sa adaugi sabloane, text si alte efecte de infrumusetare. Site-ul ofera foarte multe optiuni de personalizare care pot fi mai costisitoare. Albumele se pot comanda in forma de peisaj, portet sau patrat cu diverse dimensiuni. Ofera patru finisaje diferite si cinci tipuri de coperta diferite. Daca alegi modelul standard pretul este de 20 de dolari, daca ai ales alte optiuni te poate costa 30 de dolari. 

Snapfish este un site in care trebuie sa incarci toate pozele intr-un fisier, iar el le va aranja automat sau poti sa le aranjezi tu manual. Daca poza incarcata are o rezolutie prea mica, va aparea un semn de exclamatie. Are multe sabloane si la pagini poti sa adaugi fundaluri diferite sau poti sa schimbi chiar sablonul. Pentru un album de 20 de pagini platesti 40 de dolari. 

Walmart iti permite sa schimbi de la 5 la pana la 12 inci si sa alegi tipul copertei. Ofera posibilitatea de editarea a pozelor doar ca nu are asa de multe instrumente, un filtru alb-negru, sepia, decupare, zoom, inclinarea, ajustarea luminozitatii si eliminarea ochilor rosii. Permite sa adaugi text, dar nu si stickere. Un album de 20 de pagini de 11 inci costa 19 dolari, iar transportul este gratuit la peste 35 de dolari. 

Prin urmare, daca stai acasa si te plictisesti poti sa iti ocupi timpul cu crearea unui album foto, sa il editezi, sa adaugi text, stickere, filtre dupa cum doresi, pentru costuri nu foarte mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *