Stiri tech

Cele mai bune casti wireless vs Bluetooth

Daca esti deseori ocupat sau conduci si totusi vrei sa efectuezi un apel ai nevoie de casti wireless sau bluetooth. De aceea am creat urmatoarea lista pentru a-ti aduce la cunostinta cele mai bune casti de care poate ai nevoie

Bose 700 costa 400 de dolari si sunt create in mod special pentru a anula zgomotul din jurul tau, astfel incat sa asculti muzica linistit fara sa auzi ce se intampla in jur. Bose 700 sunt perfect atat pentru apeluri,cat si pentru muzica si sunt mai bune decat predecesorul sau care este mai ieftin cu 50 de doari, QC35II. 

AirPods Pro se gasesc la un pret de 249 de dolari si sunt casti wireless ideale. Castile au un design frumos, bass-ul a fost imbunatatit pentru o mai mare calitate a sunetului si de asemenea au capacitatea de a elimina zgomotul din jur. Vestea buna este ca le poti utiliza mult timp, dar ele se degradeaza pe parcurs si va trebui sa iti cumperi altele, daca nu le vei pierde mai intai.

TaoTronics SoundLiberty 79 sunt niste casti ieftin care se gasesc cu 50 de dolari. Desi sunt ieftine aspectul lor nu este intocmai unul placut, dar daca nu esti atat de interesant de aspect sunt potrivite pentru tine. Aceste casti sunt ideale pentru a efectua apeluri si au capacitatea de a reduce zgomotul din jurul tau. Pe langa reducerea zgomotului ele sunt si impermeabile astfel ca nu trebuie sa iti faci griji ca te-a prins ploaia si ti-a udat castile.

Castile Jabra Elite 85h costa 300 de dolari si sunt construite pentru a anula zgomotul din jur si sunt ideale pentru efectuare apelurilor. 

Daca nu ai bugetul potrivit pentru AirPods Pro, castile Anker Soundcore Liberty Air 2 sunt mai potrivite pentru tine si costa doar 100 de dolari. Sunt create sa reduca zgomotul pentru o conversatie placuta si fara perturbari exterioare. 

Plantronics BlackBeat Pro 5100 costa 170 de dolari si se afla printre cele mai bune casti wireless pentru efectuarea apelurilor. Desi sunt la egalitate cu AirPods-urile Pro sunt bune pentru ascultarea melodiilor. 

AirPods-urile de ultima generatie ofera o reducere mai mare a zgomotului si utilizatorii sunt multumiti deoarece au o conversatie placuta chiar si in cea mai mare forfota. Mai au in plus functia Siri hands-free.

Compania Apple detine Beats si a introdus si in castile acestuia tehnologia AirPods-urilor in PowerBeats Pro. La fel ca si AirPods-urile sunt potrivite pentru apeluri si se pun pe dupa ureche si au un aspect care izoleaza zgomotul exterior. 

Bose Frames costa 200 de dolari si sunt ochelari de soare dar si casti in acelasi timp si sunt potrivite pentru efectuarea apelurilor. 

Asadar, daca esti in cautarea celor mai bune casti wireless sau bluetooth poti sa alegi din lista mentionata anterior. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *