Stiri tech

Prolog Game of Thrones. S-a filmat deja un pilot

vIn mai, HBO a difuzat si The Iron Throne, ultimul episod din sezonul 8 al Game of Thrones. Deci, s-a incheiat si cu Game of Thrones. Dupa opt ani, cantecul de foc si gheata a fost cantat pana la capat, oficial. Sau nu. Nu inteleg de ce au tinut sa numeasca finala serialului The Iron Throne, din moment ce nu mai exista un tron de fier, in primul rand. Dar sa lasam genul acesta de discutii de o parte, fiindca pe mine personal ma deprima numai cand ma gandesc. In acest moment, aproape ca este de la sine inteles ca baza fanilor este impartita in ceea ce priveste cum se simt in legatura cu finala Game of Thrones. Unora le place cum s-a terminat, in timp ce peste un milion de fani au scris o petitie prin care solicita rescrierea intregului sezon. 

Indiferent de tabara in care te afli, daca la un moment dat ai fost fanul serialului, poate o sa te bucuri sa afli ca HBO nu a incheiat-o cu universul Westeros. Se pare ca cei de la HBO mai au ceva povesti pregatite despre Westeros si Essos. La urma urmei, autorul seriei A Song of Ice and Fire, George RR Martin, a scris un material suficient de larg pentru a mai produce cateva seriale gen spin-off-uri. Prin prisma diferitelor sidestory-uri sau backstory-uri. Astfel, din cinci proiecte pentru un spin-off, cu siguranta se apropie un prolog Game of Thrones. La care, si asta e o veste buna, va lucra si Martin, aparent. Si vestea cea mai buna e ca nu vor lucra la proiectul asta Weiss si Benioff, aka cei care au ruinat toata seria cu graba lor de a inghesui atat de mult material in 6 episoade si a termina cu una dintre cele mai populare seriale ale deceniului. Ma rog. Ideea e ca Se apropie un prolog Game of Thrones este in curs de dezvoltare si deja se fac progrese mari in acest sens. Nu avem inca o data oficiala de lansare, dar stim ca a fost filmat un pilot.

Age of Heroes

Aparent, prologul Game of Thrones va avea loc cu mult timp inainte de calatoria fatala a lui Ned Stark in King’s Landing. Rezumatul oficial al emisiunii HBO este ca actiunea serialului va avea loc cu “mii de ani” inaintea intamplarilor din A Song of Ice and Fire si adauga faptul ca prologul este o poveste legata de “coborarea lumii din epoca de aur a eroilor in cel mai intunecat ceas”. Epoca eroilor, pentru cei care nu au cunostinte despre universul Westeros, este perioada ce a urmat imediat dupa ce primii oameni si copiii padurii au negociat un pact de pace, cu cel putin 10.000 de ani inainte de evenimentele din Game of Thrones. S-a incheiat cu venirea Andalilor, care s-a intamplat acum 6.000, 4.000 sau 2000 de ani inainte de actiunea din Game of Thrones. Serialul ar urma sa se numeasca The Long Night.

Distributia

Daca seria originala a fost regizata cu actori anonimi, prologul va avea mai multe figuri deja celebre. Naomi Watts, Jamie Campbell Bower (Harry Potter si Deathly Hallows Part 1), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Miranda Richardson (Harry Potter si Pocalul de foc) se numara printre cei care vor juca personajele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *