Samsung

Samsung Galaxy Fold va fi anuntat in “cateva saptamani”

Samsung nu a renuntat la Galaxy Fold, chiar la 45 de zile dupa ce compania sud-coreeana planuia ca primul sau telefon pliabil sa intre in vanzare pe piata de telefoane mobile din Statele Unite, la 26 aprilie. Un purtator de cuvant al Samsung a afirmat intr-un e-mail ca: “Vom anunta momentul in saptamanile care urmeaza.“ Compania si-a intrerupt dispozitivul de lux, ce se va vinde probabil la pretul de 1980 dolari, la 22 aprilie, din cauza problemelor legate de ecranele unitatilor trimise de catre companie pentru testari publicatiilor din domeniul tech. In timp ce Samsung nu a oferit o perioada de timp specifica, aceasta este o confirmare proaspata a faptului ca cel mai mare producator de smartphone-uri din intreaga lume inca intentioneaza sa lanseze Galaxy Fold. In mai, seful de la Samsung, DJ Koh a declarat ca lansarea in America a modelului Fold “nu va fi prea tarziu”. 

Ceea ce e un lucru bun, avand in vedere faptul ca nu se mai stia sigur daca acesta va mai aparea vreodata pe piata in urma initialei amanari a lui Samsung Galaxy Fold. Cu toate acestea, cei de la Samsung gasisera o cale de a rezolva problemele dispozitivului. Astfel incat, mare parte a publicatiilor specializate in tech din America au speculat ca telefonul pliabil o sa apara, cel mai probabil, in iunie. Sau cel putin asa se spunea in zvonurile care circulau pe internet acum ceva vreme, cu detalii suplimentare despre cum au de gand cei de la Samsung sa-si repare greseala. Astfel, in planurile companiei sud-coreene era integrarea completa a acelei folii in ecran, astfel incat aceasta sa nu mai fie confundata cu o folie de protectie si indepartata. Probabil ca au dat curs acestor planuri deja.

Cu toate ca se anuntase faptul ca Galaxy Fold ar fi gata sa intampine reparatii majore si sa se debuteze, in sfarsit, pe piata de telefoane mobile, in cele din urma, se anuntase faptul ca lansarea telefonului avea sa mai dureze o perioada de timp. Se spunea despre lansare ca va avea loc in iulie. Acum, acest anunt al celor de la Samsung pare sa intareasca acest punct de vedere. 

Galaxy Fold nu este singurul produs Samsung care este in asteptare. Difuzorul inteligent al Galaxy Home, condus de asistentul lui Bixby de la Samsung, se apropie de sfarsitul acestui an, la peste un an dupa ce acesta a fost anuntat pentru prima oara si la mai multe luni dupa lansarea proiectata pentru luna aprilie. Aceste intarzieri sunt neobisnuite pentru Samsung, un brand care a dezvoltat un record puternic pentru lansarea smartphone-urilor sale foarte curand dupa ce isi anuntasera lansarea. Cu toate ca, avand in vedere situatia, e de inteles de ce compania sud-coreeana intampina acest tip de intarzieri. Cel putin in cazul modelului pliabil. 

Avand in vedere acest ultim anunt al companiei, plus ultimele zvonuri legate de acest subiect, este de estimat faptul ca noul Galaxy Fold va aparea, cel mai probabil, luna viitoare, dupa cum s-a spus ca va fi amanat prima oara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *